• Reis

BEGELEIDING

Bezinning Bonaire reist in tien dagdelen, verspreid over een week, met jou mee. We verblijven op plaatsen met een bijzondere gevoelswaarde. Locaties die uitnodigen om stil te staan bij vragen, gevoelens en gedachten. Daarbij begeleiden en ondersteunen wij jou in je zoektocht naar nieuwe inspiratie, naar verbinding en naar perspectief. Wij halen je dagelijks op bij je verblijfadres en brengen je aansluitend weer terug. Wij zorgen naast de begeleiding ook voor de inwendige mens in de vorm van voldoende eten, drinken en versnaperingen.

Deze bezinningstocht wordt georganiseerd door Hanne van Everdink en Ellen van Son. In het dagelijks leven begeleiden wij elk op onze eigen wijze mensen bij hun vragen op het gebied van leven, werken en zingeving.

REISDATA

Onze eerste reis in 2018 is van zaterdag 11 augustus 2018 tot en met vrijdag 17 augustus 2018.

Wil je meer weten over de inhoud en het programma van deze bezinningstocht? Neem contact op met Ellen of Hanne. We sturen je graag extra informatie of maken een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Je bent ook van harte welkom op de bezinningsdag die wij op vrijdag 25 mei 2018 organiseren aan het strand van Kijkduin. Mocht je na deze dag besluiten om je in te schrijven voor de bezinningsweek op Bonaire, dan ontvang je 40 euro korting op de week in augustus.

PRAKTISCH

 • Je ticket naar en je verblijfplaats op Bonaire regel je zelf. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.
 • Het vervoer tijdens de tien dagdelen wordt verzorgd door Bezinning Bonaire.
 • De groepsgrootte is maximaal 6 deelnemers.
 • Bezinning Bonaire zorgt voor eten, drinken en versnaperingen inclusief verschillende ontbijten,
  lunches en avondeten/bbq.
 • Kosten voor snorkeltag en watertaxi naar Klein Bonaire zijn bij de prijs inbegrepen.
 • De tijdsduur van de verschillende dagdelen varieert tussen de vier en zes uur.
 • iedere deelnemers ontvangt tijdens de retraite een aantal persoonlijke coachings/counselingsgesprekken.
 • Je kunt je persoonlijke inzichten en reiservaringen vastleggen in een reismap. Bij aankomst ligt deze voor jou klaar.
 • Voor verdere informatie en vragen over de inhoud en van de reis en/of het aanvragen van een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met Ellen van Son of Hanne van Everdink ( zie contactinformatie op deze site).
 • Inclusief coaching en counseling achteraf gedurende maximaal twee weken. Dit kan zowel op Bonaire als in Nederland plaatsvinden ( ook via Skype).

PRIJS

De prijs voor particulieren is 1095 Euro (inclusief vervoer). Indien u over een eigen terreinauto beschikt, kan de prijs worden aangepast. Zakelijke prijzen op aanvraag.

REISERVARING VAN EEN DEELNEEMSTER

Met Hanne, Ellen en de groep, heb ik een fantastische en bijzondere reis gemaakt. Mijn eigen verhaal stond centraal en ik kwam positief geïnspireerd en met een nieuw perspectief weer naar Nederland.

Onder de bezielende, creatieve en professionele begeleiding van Ellen en Hanne, werden met mij antwoorden gezocht en ideeën aangereikt over bijvoorbeeld levensdoel of de bevestiging van je ‘pad’. Ook werden theorieën besproken en levensvisies. Bijvoorbeeld de logotherapie. Fijn om daarover te kunnen filosoferen.

Heerlijk ook dat er ruimte was om creatief en sportief bezig te zijn: snorkelen, strandschatten zoeken, tekenen, yoga en nog veel meer. En dat alles op het prachtige Bonaire. Hanne woont daar en kent alle bijzondere plekken en stranden op het eiland (zie de foto’s).

Vooral de ongedwongen sfeer was erg prettig en is verder te omschrijven als een thuis-kom-gevoel ! Beide dames hebben veel kennis in huis, ook op spiritueel vlak maar staan met beide voeten en humor op de grond.

Ik kan nog veel meer over de reis schrijven, maar beter: maak de reis zelf. Het is echt een aanrader !

NB. Tip: als je eerst wilt acclimatiseren vanwege het temperatuurverschil met Nederland en je jetlag: kom een dagje eerder naar Bonaire. ’

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren