• Lezing

Wees welkom bij de praktische lezing ‘SEE YOU!!’ op woensdagavond 22 augustus en vrijdagavond 24 augustus 2018. Hanne van Everdink en Ellen van Son nodigen je uit voor een interactieve avond. We staan stil bij het thema: ‘ Hoe maak ik mijn relaties betekenisvoller’. In ons leven zijn we ons niet ten volle bewust van hoe we met elkaar omgaan. Hoe reageer je als iemand over je oordeelt of je in de kou laat staan? Welk reacties voegen iets positiefs toe aan de relatie en welke reacties breken je relatie af. Zijn wij in staat om onder moeilijke omstandigheden de ander ook te zien zoals hij werkelijk is? Op deze avond laten Ellen en Hanne je kennismaken met waardevolle en praktische handvatten vanuit de Logotherapie (ontwikkeld door Viktor Frankl) en het systemisch werk (Bert Hellinger).

Iedereen die persoonlijk of professioneel geïnteresseerd is in zingeving, spiritualiteit en relaties nodigen wij van harte uit. Ben je alvast nieuwsgierig? Ellen blogt over hoe je Logotherapie in de praktijk kunt brengen en Hanne vertelt op haar website wat systemisch werk voor jou kan betekenen.

Je bent welkom vanaf 19.00 uur. De lezing start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. We vragen een bedrage van 3 dollar voor koffie/thee en iets lekkers. Vooraf aanmelden bij Hanne van Everdink (tel. nr. 785-8883 of stuur een berichtje naar hanne@bezinningbonaire.nl).

 

Oog voor de ander, zicht op jezelf.