• Over ons

Jouw begeleiders

Wij, Ellen en Hanne, werken beiden als zingevingstherapeute en begeleiden mensen met levensvragen. Zingeving is een vrij nieuw vakgebied zonder een specifieke begeleidingsvorm. Het vak is nog volop in ontwikkeling.

ZINGEVING, THEORIE EN PRAKTIJK

Als onderdeel van onze opleidingen volgden wij onder andere een theoretische studie aan de Academie voor Geesteswetenschappen te Utrecht (2007-2012). Voor ons was deze scholing een persoonlijke weg van verdieping en bezinning. In de jaren daarna kwamen wij, na het doorlopen van een fundamentele eigen zoektocht, uit bij een voor ons passende vorm van praktische zingevingstherapie. Wat we tijdens onze studiejaren leerden, veranderde ons als mens. Onze ervaringen en onderlinge gesprekken hierover verdiepten onze opgedane kennis. Dit werd voor ons de vertaalslag van theorie naar praktijk en bood perspectief om onze praktijken naar onze visie op zingeving vorm te geven.

BEZINNEN IN DE NATUUR

Ondanks de verschillende manieren waarop wij zingevingstherapie in onze eigen praktijk en in ons persoonlijke werk centraal stellen, zien wij een overlap in de wijze waarop wij mensen begeleiden. Wij denken dat deze overeenkomsten een leidraad vormen die voor anderen waardevol kan zijn. Onze methodiek, getoetst in de praktijk, hebben wij onlangs samengebracht en vormgegeven in een bezinningstocht op het schitterende natuureiland Bonaire, de woonplaats van Hanne. Wij verwelkomen jou dan ook graag in september of op een van onze volgende bezinningsreizen op het zonnige Bonaire.

Ellen van Son en Hanne van Everdink

Hanne van Everdink
hanne@bezinningbonaire.nl

Ellen van Son
ellen@bezinningbonaire.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren